Jdi na obsah Jdi na menu

V roce 2007

                                         

 - Dnes náš pár Lukáš Vojtěch Vodenka & Michaela Nováková zavítali poprvé na soutěž, kterou pořádala liberecká divize ČSTS. V soutěži, která byla hojně zastoupena místními tanečními páry, obsadili stříbrné 2.místo. Jen tak dál.
 
- Účast na této soutěži byla bohužel velmi nízká, a tak se ze soutěže postupové stala jen soutěž pohárová. Přesto náš pár Lukáš Vojtěch Vodenka & Michaela Nováková obsadil medailové 2. místo. BLAHOPŘEJEME!
 
21.11.2007  Soutěž Quecal 2007 - ŽS a MŠ Regionu Karlovarský Venkov - Na této akci naše páry Michaela Nováková & Lukáš Vojtěch Vodenka a Nikola Blattnerová & Ondřej Dohnal se umístili na krásném 1.místě a dostali skvělí ovocný dort.
 
- Na této soutězi sklidil náš pár Michaela Nováková & Lukáš Vojtěch Vodenka další úspěch na svůj účet si připsali 2.místo,krásnou stříbrnou medaily a 17 bodů a další finále. Jejich nynější skóre je 41 bodů a 2 finále.
 
- Na této soutěži sklidil náš pár Michaela Nováková a Lukáš Vojtěch Vodenka opravdový úspěch 3.-bronzové místo. A k tomu 19 bodů a 1 finále...
 
- Na této soutěži měl pár Kristine Sovová a Lukáš Janáček opravdu štěstí a dostali se na 2. místo...
 
- I na této soutěži, která je pořádána ČSTS, se náš pár Lucie Hronová a Tomáš Vyhlídka umístil na krásném 2. místě.Jejich skóre je 94 (F3)...
 
- Na této soutěži, která je pořádána ČSTS, se náš pár Lucie Hronová a Tomáš Vyhlídka umístil na krásném 2. místě.Jejich nynější skóre je 49b. (F2)."Jen tak dál Lucko a Tomáši..."
 
- formace juniorských kategorií , kde jsme získali 2. místo
 
- I zde náš pár Kateřina Jeřábková a Jakub Nechmač uspěli v DANCE PARADE Latino a to na krásném 2. místě a odnesli si také krásný pohár.
 
- Náš pár Lucie Hronová a Tomáš Vyhlídka 1.místo v DANCE PARADE Latino si odnesli hlavní cenu 10.000 Kč a krásný pohár. A na 3. místě se umístili Jakub Nechmač a Kateřina Jeřábková, kteří si odnesli pohár za 3. místo.

                                                                                                                           

 

Statistiky

Online: 25
Celkem: 1100879
Měsíc: 18551
Den: 540